kesibukan

Sehingga hari ini, US visa masih tidak dapat dan tinggal lagi seminggu sebelum ke Hawaii untuk menghadiri persidangan di sana. Semua persediaan telah dibuat seperti tiket penerbangan, hotel, yuran persidangan dsb. Slaid perbentangan juga telah sedia, cuma menunggu US Visa yang tidak kunjung tiba.
Kertas jurnal juga perlu disiapkan kerana tarikh tutupnya adalah hari Jumaat minggu depan. banyak yang perlu diperbetulkan dan dikemaskini. Sedang menunggu pandangan dan pembetulan dari sensei. Kertas ini juga yang akan menentukan samada dapat menamatkan pengajian pada akhir bulan September kelak atau tidak. Doakan kejayaan Papa dan kami.

p/s: bukan senang untuk menjadi senang

-nash-

6 thoughts on “kesibukan

  1. rad February 22, 2009 at 6:50 pm

    good luck nash sensei.. sekarang kat sini nak jadi assoc. prof pun dah kena ada 10 index jurnal yang mana 5 paper mesti jadi 1st author.. hehehe.. bilolah eden nak sampai jopun nie!!.. tahun nie biasiswa punya budget dah abis kat pilihanraya kecil..

    oo tq for the infos…n tq…gambarimasu..

  2. asuhara February 23, 2009 at 9:35 am

    minna gambatte

    gambatteimasu…arigatou

  3. riza February 23, 2009 at 5:14 pm

    Setiap yang ditentukan tu ada hikmahnya..renung-renungkanlah.

    insyaallah … kerana semua ini telah ditentukan…

  4. azian February 24, 2009 at 4:42 pm

    Askum,

    Harap2 sensei dpt la us visa tu. alhamdulillah saya dapat visa cuma utk single entry. gakkai yg sama.
    gambarou ne

    tanoshindekudasai….omiyagemo…wasurenaidene..

  5. hanny February 25, 2009 at 1:37 pm

    wa…dah nak dekat habis ker?..gambare!..semoga semua urusan dipermudahkan ya!

    insyaallah…tq…doakanlah untuk kami berdua ni ye…

  6. mommy2h February 27, 2009 at 6:19 am

    gambatte abg nash!

    arigatou…gambatteimasu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: