my little angel

dibuai mimpi...

dibuai mimpi...

Zafri sudah lebih 2 bulan dan makin berisi. Sudah pandai senyum dan membalas jika di”agah”. Bila disebutkan namanya pasti dibalas dengan senyuman atau suara yang seperti berkata “YA”. Minum susu pun sudah banyak sehinggakan kami membeli susu tambahan. Minggu depan Mama akan ke KL untuk 4 hari kerana menghadiri persidangan dan membentangkan kertas penyelidikannya. Papa akan mengambil alih tugas yang sudah pastinya BERAT. Bento untuk Alya dan Zakwan, kemudian mandikan Zafri dan menyiapkannya. Ke lab untuk membuat penyelidikan dan pada malamnya membuat makan malam yang pastinya mengikut selera anak2, menyemak kerja rumah anak2 dan menidurkan Zafri (harap2 tidak berjaga malam). Mama adalah SUPER MAMA yang boleh membahagikan masa dengan penyelidikan dan anak2. Dan harap2 Papa pun boleh menghampiri taraf SUPER PAPA…hahaha.

p/s: minta mama makankan satay dan roti canai

-nash-

Tagged:

5 thoughts on “my little angel

  1. lina November 26, 2008 at 2:26 pm

    alah chubby nya pipi dia. :)

    Sabar sabar – tak lama lagi boleh pekena satay, roti canai & teh tarik puas puas!

    p.s. Gambare Super Papa!

    insyaallah….kekadang tu buat gak sendiri…cuma takde suasana duk kedai mamak or makan di stadium kajang kot…huhu

  2. zatul November 26, 2008 at 6:59 pm

    good luck dlm menjd super papa.
    i’m not a super mama myself.
    masih adjust life with 2 kids :P

    insyaallah dah jadik super mama la tu….dgn study n anak2 etc…

  3. sam November 26, 2008 at 9:37 pm

    wooo….banyak keje tu ! saya yang keje ciput pun kadang2 tak terbuat ! gambatte !! nanti balik msia, kita minum dulu ! makan sate ajak saya, umah dekat je !!.

    pasal satay …. zehi ikouze…minggu ni masih training untuk next week…hehehe

  4. Aina November 27, 2008 at 8:15 am

    alahaiii tomeinyer… rasa nak picit picit pipi dia. Nash, doakan akak dapat baby jugak yer. Walaupn akak dah tua, rasa nya masih belum terlalu lewat kan untuk mengharap.

    aminnnn..insyaallah ada rezeki dapatla…byk2 bersabar n berdoa…jgn pikir yg bukan2…

  5. hanny November 29, 2008 at 10:21 am

    memang semua ibu di dunia nih superwoman!. Kalau tidak macam mana boleh mengandung dan bersalin lagi. Tapi Ayah pun Superman. Kalau tidak Superwoman nak kawen dengan siapa….Conclusionnya, setiap ibu dan ayah itu Superwoman dengan Superman. Bukan Ultraman….

    sbb takde ultrawomen kan…?? but ada urutora no haha…hehehe…so urutora no chichi la kot??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: