ucapan ‘peribadi’ untuk semua

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Rasanya dah lama tak melakarkan apa-apa dalam blog ni sekian lama. Terasa teringin juga nak syer pengalaman pahit manis bersalin di Jepun ni, tapi buat masa ni masih sibuk dengan preparation untuk conference’s’, tadi baru hantar draft poster untuk semakan sensei. Nasib baik poster presentation dekat universiti sendiri walaupun international conference…he he he..dan satu lagi manuscript 6 pages untuk RSCE-SOMChe kat Malaysia yang tak start tulis-tulis lagi pun. Yang tak bestnya..2-2 tu duenya dekat, satu utk presentation 17 hb ni dan satu lagi sampai 18 hb ni..Fening-fening!!!

Tersimpang pula dari tujuan asal. Sebenarnya saya secara individu dan ber’pasukan’ ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mendoakan keselamatan kami anak-beranak, kepada yang sudi datang menjenguk dan membawa buah2 tangan, Kak Aini and family atas banyak barang2 sponsor dan kepada semua ex-ex students, sahabat handai dan kenalan atas ucapan dan doa daripada kalian semua. Saya percaya atas doa semua, kami telah diberi kesenangan dalam menguruskan kelahiran cahayamata yang keempat ini walaupun telah melalui pelbagai masalah dari mula sampailah tangisan yang pertama. Tapi lepas tu, alhamdulillah semuanya dipermudahkan olehNya.

Terima kasih dan syukran.

-riza-

Tagged: ,

One thought on “ucapan ‘peribadi’ untuk semua

  1. asuhara October 8, 2008 at 10:33 pm

    riza, gambatte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: