fp: berpindah ke wordpress…

Sebenarnya dah lama berpindah ke https://nashriza.wordpress.com dan hari ini baru habis semua proses perpindahan. Kenapa kami berpindah?? Ini adalah sebabnya:

Click here fro further detail: http://whois.domaintools.com/fotopages.com
Registrant:
Pidgin Technologies Inc.
Shderot Chen 39/1
Tel Aviv, 64166
IL

Domain name: FOTOPAGES.COM
Administrative Contact:
Kass, Ron
Shderot Chen 39/1
Tel Aviv, 64166
IL
+972-3-5290162
Technical Contact:
Kass, Ron
Shderot Chen 39/1
Tel Aviv, 64166
IL
+972-3-5290162

Registration Service Provider:
Everyones Internet,
http://www.ev1servers.net

Registrar of Record: TUCOWS, INC.
Record last updated on 16-Mar-2008.
Record expires on 29-Apr-2009.
Record created on 29-Apr-2003.

Registrar Domain Name Help Center:
http://domainhelp.tucows.com

Domain servers in listed order:
NS1.PIDGINTECH.COM
NS2.PIDGINTECH.COM

Domain status: clientDeleteProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited

Ini adalah kerana setiap kali ada akses pada iklan, duit akan masuk ke kaum “Y***DI” melalui GOOGLE ADS dan mungkin digunakan untuk menindas penduduk PALESTIN. Who knows??

Semua entry akan di”ERASE”kan pada 30 September 2008.

Sekian,
Nash & Riza.

La begini ke critenye…tapi Nash kenapa ye saya selalu failed letak komen dlm wordpress!!! Mon 25-Aug-2008 08:07
Posted by:rubie
IP: 121.120.211.13

mungkin sbb tak letak e-mail address kot…tak sure la kenapa.??? Mon 25-Aug-2008 13:07
Posted by:nash – [Link]
IP: 125.54.68.201

ouh, macam tu ker?
kami pun nak berhijrah jugaklah kalau macam tu. Fri 29-Aug-2008 15:07
Posted by:little_princess hasmawati@iiu.edu.my – [Link]
IP: 124.13.92.134

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: