“kreativ blogger” award

Terima lagi satu award dari I was born in Raub @ Lina iaitu “kreativ blogger” award. Tak lah kreatif sangat blog ni, cuma luahan perasaan dan menceritakan pengalaman di sini bersama anak2 sahaja. Terima kasih kepada Lina.

Ini beberapa kriteria “award” ini:

Here are the rules :
1) The winner may put the logo on her blog.
2) Put a link to the person you got the award from.
3) Nominate 5 blogs.
4) Put links to the blogs.
5) Leave a message for your nominees

Seterusnya, dengan sukacitanya meng”hadiah”kan award ini kepada:
1. Blog HE
2. MaLaY LaDy.. @ Kak Aina
3. umEbOshi wo tAbetAi
4. Tegami @ Asuhara
5. DARI KACAMATA UMMI @ Hanny

p/s: sedang merehatkan diri di musim yang panas ini…

-nash-

Tagged: ,

5 thoughts on ““kreativ blogger” award

  1. lina August 14, 2008 at 4:00 pm

    your creativity lies in the your posts. :-)

    just as knowledge sharing and nothing much…

  2. Aina August 14, 2008 at 6:11 pm

    Wahhhh…dapat award lagi?

    for your creativity….

  3. Aina August 14, 2008 at 8:31 pm

    Dah ambik dah award tu…tolong dtg blog akak dan kasi komen sikit.ha ha ha….

    the way of expressing yourself and easy to understand are your strength…

  4. hairieusoff August 15, 2008 at 10:15 pm

    adus…terima kasih atas anugerah ini…lihat lah dunia…apa ye aku kretip?

    proses penyampaian ilmu…

  5. hanny August 17, 2008 at 1:59 pm

    arigatou…”kreativ blogger” = nanti ya saya ambik bawak balik blog..tunggu idea kreatif datang…

    you deserved it….keep blogging

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: