“wafu” -japanese dining

Kepada sesiapa yang tgh pening nak masak apa malam ni..ni ada beberapa menu makanan jepun..(tapi setakat gambar je lah…). Ini adalah masakan jepun yang kami makan di luar. Bukan mama pun yang masak..tapi nampak cara masak nye macam simple je, yang paling complicated pun chawan mushi lah sebab kena masak telur, tapis-tapis dan steam..

-riza-

Tagged: ,

2 thoughts on ““wafu” -japanese dining

  1. saleza mat salleh July 20, 2008 at 4:21 am

    uiSHH sedapnya nampak,…kalau kat sini dpt makan frozen sushi je la…

    sebenarnya kat sini pun frozen juga tu..maklumlah kat tokyo..tapi cara penyejukbekuan tu dah dikaji hingga bila dihidangkan tu tak terasa dibekukan…:p

  2. hairieusoff July 20, 2008 at 6:32 pm

    saya mmg tak au dgn cawan mushi lagi….yang lelain ok lagi..

    Emm..kalau sesiapa yang ‘kurang dengan bau telur, memang tak suka kan. Lagipun kena hati2 sikit, sbb ada kedai yang letak ayam @ air rebusan ayam..:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: