fp: sepetang di akihabara

Semalam pergi ke Akihabara untuk membeli kamera sebagai hadiah harijadi Mama dan membawa Zatul berjalan2 yang juga ingin membeli kamera. Bertolak dari rumah selepas pukul 12:00 tengahari dan cuaca agak panas. Sampai di Akihabara, mencari kamera pilihan kami. Zatul mencari Canon EOS 40D, lens dan beberapa aksesori dan Mama pula memilih Casio EX-S10 (digital kamera yang ternipis dan teringin di dunia). Walaupun cuaca panas, masih ramai orang yang datang samada untuk membeli belah atau berjalan2 sambil “membeli belah di tingkap” (window shopping lah tu..hehe). Untuk anak2 kami membeli kereta remote control untuk Zakwan & Zarul dan mainan puyo-puyo untuk Alya.

oooh….syioknya…mama papa ada camera baru ! bila nak tunjuk gambar kak zah preggie ni bos? Sun 6-Jul-2008 20:30
Posted by:samjap
IP: 124.214.143.247

alamak…. mcm best pulak kete control yg kecik tu! rugi tak angkut 1. Mon 7-Jul-2008 01:39
Posted by:zatul
IP: 61.213.136.150

sam: kena tanya tuan badan dulu..hehe…
zatul: jenuh jugak kami berdua pasangkan all the small parts…sbb anak2 tak sabar nak main..smlm main sampai tgh malam..huhu Mon 7-Jul-2008 01:41
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: