fp: gindako

Mendapat balasan e-mail dari Gindako mengenai bahan2 yang digunakan untuk membuat takoyaki. Semua sos dan toppingnya HARAM untuk dimakan dan jika mahu juga makan eloklah pesan takoyaki tanpa topping. Berikut e-mail yang diterima dari Customer Service Gindako:

ナシャルディン 様

築地銀だこお客様相談室です。
お問合せありがとうございます。
また、おほめのお言葉に心から感謝申し上げます。
アレルギー表示につきましては、
現在のところホームページ上に表記しておりませんが、
各店舗にてお問合せいただいた際にお答え致しております。
早速、ナシャルディン様のご意見は、各担当者に伝え、
お客様に安心してお召し上がりいただけますよう、
今後の課題とさせていただきます。
弊社商品たこ焼のカロリー、栄養成分表を添付致しますので、
ご参照いただけますと幸いでございます。
また、ご不明な点やお気付きの点がございましたら、
お気軽にお問合せください。

これからも商品、サービスの向上に一層努力して参りますので、
今後とも築地銀だこをご愛顧賜りますよう宜しくお願い申し上げます。

築地銀だこお客様相談室
0120-87-5577 (受付/平日月-金 10時~17時)

Dan fail lampiran yang diterima adalah berformat pdf dan kepada sesiapa yang memerlukan boleh la e-mail saya. Buat masa ini, senarai tersebut belum diletakkan di lama web Gindako.

huuhuhu..nasib baik saya tak suka makan takoyaki..thanks sbb bertanya bg pihak semua orang Islam. Wed 2-Jul-2008 23:14
Posted by:samjap
IP: 124.214.143.247

Kalau nak mkn kena upah Zah masak le cam ni Thu 3-Jul-2008 11:18
Posted by:Zatul
IP: 61.213.136.150

Nash, Gindako ni frozen takoyaki ke? Thu 3-Jul-2008 13:28
Posted by:mimisadina@ToyotaCity mimisadina@yahoo.com – [Link]
IP: 118.5.189.178

sam: sbb dah tahu so saya rasa WAJIB bagitau pada yg lain..
zatul: boleh kot..kalau kami free…but kalau nak beli kat kedai pun ok..cuma bagitau taknak sos…so balik letak la mayonese sendiri
mimi: gindaco ni kira chain-ten (franchise) takoyaki yg besar gak la..n kat south east asia yg paling byk..kat msia pun ada kot…tak sure…boleh check kat web Thu 3-Jul-2008 14:24
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: