fp: ke kamata

Pergi ke Kamata selepas makan tengahari untuk mengambil “handphone” mama yang dah siap “repair”. Mula2 hanya itu sahaja tujuannya, kemudian banyak pula tempat yang disinggah…hehe…kami ke Book Off sbb mama nak beli komik “Hanayori Dango”. Kemudian ke First Kitchen menghilangkan dahaga kerana hari ini agak panas. Singgah ke Cozy Corner beli kek sempena Father’s Day esok, milk manju dan beli takoyaki di Gindako.

assalamualaikum saudari Rizafizah….

Salam perkenalan.Saya natasya dr chiba.Saya terlihat saudari membeli gindako takoyaki.Buat pengetahuan saudari tare yg disapu pada takoyaki itu tak boleh dimakan kerana mengandungi campuran babi.Ada tertulis pada bungkusan tare yg diberi sekiranya kita bungkus.Saya pun tak perasan pada mulanya sampailah seorang kawan memberitahu kira2 5 tahun lepas.Adalah lebih baik sekiranya saudari lihat semula di bungkusan itu.Sekiranya tidak ada,mungkin kandungan tare itu sudah ditukar.Saya sekadar memberi tahu sahaja.Harap maaf sekiranya tersilap. Tue 1-Jul-2008 07:08
Posted by:natasya kobinaciller@yahoo.com
IP: 222.150.134.47

natasya: terima kasih mengenai info tersebut…sudah dapat kepastian dari gindako dan confirm mmg haram sosnya dan semua toppingnya..so kalau nak makan jugak..order la takoyaki tanpa topping…details ada di blog saya…tajuk entri: gindako Wed 2-Jul-2008 15:41
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: