fp: birthday party @ home

Cuaca pun dah makin panas sekarang, mama dan papa balik awal hari ini dari lab selepas menjemput Zakwan dari youchien (tadika). Takdelah nak buat besar2an, cuma Alya telefon mamanya bagitau kawan baiknya, Kaya-chan sudah dijemput dan akan datang ke rumah selepas pukul 2:30. Kami ke Fujiya (Peko-chan) beli ais-cream cake dan milky sweets. Kemudian ke gift shop beli mousse play-doh as gift sbb dah lama Alya minta belikan. Katanya nak practice buat cake etc dulu baru boleh tolong mama buat cake. Hontokana??

selamat hari lahir. semoga panjang umur, sihat selalu dan stay comel. Mon 26-May-2008 15:06
Posted by:little_princess hasmawati@iiu.edu.my – [Link]
IP: 61.245.103.73

kak hasma: tq…doakan alya ye..alya selalu sibuk dengan aktiviti sekolah.. Tue 27-May-2008 02:15
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

ALYA….tanjoubi, omedeto
sebulan toshiue dr amirul….tgh pikir tanjoubi present ni.
Tue 27-May-2008 05:35
Posted by:ina – [Link]
IP: 86.96.226.84

otanjyou omedetou….wah dah 7tahun da…heheheh best tak dpt hadiah besday tu Tue 27-May-2008 09:37
Posted by:yus ai20nu66@yahoo.com – [Link]
IP: 125.196.113.36

ina: arigatou oo dekat la ye tarikh lahirnya…kalau boy..sure nak game??
yus: arigatou…sbb dah lama nak hadiah tu…main sampai tak tahu nak buat apa..haha…sesuai kot untuk girl…lepas ni boleh main dgn ai-chan…bila dah besar sikit… Wed 28-May-2008 05:37
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

salam perkenalan. thx jenguk FP saya. Wed 28-May-2008 07:55
Posted by:ina shafarina@gmail.com – [Link]
IP: 202.75.4.189

moga2 anak jd chef terunggul ,ameen… Wed 28-May-2008 13:06
Posted by:mrHAsSHUUpote-to – [Link]
IP: 219.209.194.241

ina: elok lah jadi “lidi” yg banyak.tak mudah “patah”…salam berkenalan
mrhasshupote-to: amin…tq
Wed 28-May-2008 13:27
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

cantik kek..
selamat hari jadi to her~
smoga jadi anak yang baik2. Wed 28-May-2008 14:20
Posted by:bubbles182 – [Link]
IP: 202.170.51.251

bubbles182: bukan sahaja cantik..rasa pun sedapppp….lembut2 je rasa ice cream tu.. Fri 30-May-2008 00:46
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

slamat ari jadi..sweet girl… Fri 30-May-2008 13:30
Posted by:jue – [Link]
IP: 89.211.5.3

Happy Birthday to Alya. Dah 7 tahun ya…birthday next year boleh buat kek sendiri. Sun 1-Jun-2008 05:45
Posted by:M.Piah hanafi3013@hotmail.com
IP: 133.6.218.197

jue: tq…dan sampaikan pada Alya
m.piah: naper m. hehe…tulah harap2 rajinlah tolong mamanya..insyaallah Sun 1-Jun-2008 12:20
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Thanks erk..singgah fp akak zai tu…demam ha…tp stail masih melawat fp member ketika kapla dah tak pusing..Nantikan entry “Zai kat ICC @ Intel Penang”

Re:Happy besday Alya….Semoga cepat besar…

Tmn sentosa erk..sekrg kat Kulim byk sgt tmn tak tahu plak Sentosa tu kat mana tp Super N8 tu kat sek men Lunas…

Dah lama ka dok sana??? Fri 6-Jun-2008 14:56
Posted by:zai KuLiM zbintim@yahoo.com.my – [Link]
IP: 60.53.110.26

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: