気分転換 (kibun tenkan) : mood change

Setelah sebulan, terasa nak tukar “style” atau “skin” blog ini. Cuaca di sini sudah menghampiri musim panas, “style” ini boleh mengingatkan kita kedinginan musim sejuk dan melupakan “kepanasan” buat seketika. Ada ditambah video muzik mengikut “selera” kami. Video muzik akan diubah jika ada permintaan dari pembaca.

-nash-
Vocabulary:
アンテナ (antena) – aerial, antenna
かいだん (kaidan) – stairs
やね (yane) – roof
かべ (kabe) – wall
にわ (niwa) – garden, yard

Tagged:

2 thoughts on “気分転換 (kibun tenkan) : mood change

  1. lina May 25, 2008 at 2:28 pm

    oooo… kira main psikologi lah ni…. memang sejuk mata memandang. :-)

  2. nashriza May 25, 2008 at 3:29 pm

    lina: sini pun dah panas…sampai 28C…so duk kat lab…pasang aircond n tgk blog ni…sejuk la sikit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: