fp: bbq @ tamagawa (futako shinchi)

Hari ni bermula Golden Week dengan cuti umum pertama, Kenpou Kinenbi (Constitution Memorial Day). Kira acara tahunan jugak la, BBQ di Tamagawa. Seperti biasa dibuat di sebelah Kawasaki kerana di Setagaya-ku, Tokyo tidak boleh membakar di tempat terbuka walaupun bunga api. Abg Zakri dan Kak Aini sekeluarga turut serta dengan membawa sate ayam, nasi himpit & kuah kacang dan kuih talam. Terima kasih daun keladi. Sepatutnya acara bermula pukul 10:30 (minta maaf kepada yang dtg awal), kerana hujan masih turun, terpaksa dilewatkan ke pukul 11:30. Alhamdulillah, hujan berhenti dlm pukul 12:30 dan bermulalah membakar: ayam, daging, udang, sosej, sate, yakisoba (special made by Apiddo) dll. Terima kasih kepada yang dtg meriahkan acara.

semalam saya g sekolah….siapkan assignment yang tak habis2…sob sob..hari ni pun kena g…no GW bagiku..huhuhu Sun 4-May-2008 02:26
Posted by:SAMJAP
IP: 124.214.143.247

salam kak zah dan abang nash…
kita cilok gambar yer. semalam tak amik gambar (bawak kamera) tapi mata dah kelabu tgk ayam. hihihih Sun 4-May-2008 05:47
Posted by:little_princess hasmawati@iiu.edu.my – [Link]
IP: 61.245.103.73

Nash n Fiza

Terima kasih jemput kami sama. Dapatlah berpeluang kenal anak-anak teruna….sapa tak tau dok ngorat anak2 dara tu..kekke!!!! Seronok berkumpul beramai2 , anak2 pun seronok bermain lepas bebas begitu sesekali.
Lain acara..jemput la lagi…ahaks! Mon 5-May-2008 00:20
Posted by:ainizakri
IP: 221.188.25.165

sam: takpe…usaha tanggan kejayaan..hehehe..mcm motto sekolah rendah dulu lak..haha
hasma: sila2…ke kelabu sbb jumpa bob..haha
kak aini: insyaallah kalau ada masa…anak2..naik je densya terus nak tidur… Mon 5-May-2008 02:22
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: