fp: malaysian family at yokohama

Hari ni dapat telefon dari Mimi & Azmir (satu batch masa di AAJ) mengajak kami ke rumah En. Amha & Pn. Hamisah yang sudah tinggal di Yokohama lebih 10 tahun. Kami pun tak pernah jumpa mereka, so boleh la berkenalan sambil menambahkan network Malaysian di Tokyo ni. Perjalanan dlm 45 mins dari rumah kami. Dari Ishikawadai-eki ke Kamata-eki dan tukar ke Keihin Tohoku Line ke Yamate-eki. Sampai sahaja di eki pada pukul 6:45 ptg, kami dijemput oleh En. Amha. Terima kasih byk2. Kami dijamu makan malam sambil berborak2. Byk yg diborakkan sampai terlupa yg sudah malam dan kami bertolak pulang dlm pukul 10:15 mlm. Anak2 keletihan kerana bermain dgn anak2 Mimi. Anak2 dpt ole2 dari Mimi yg baru pergi ke Tokyo Disneyland.
Terima kasih byk2 kepada En. Amha & Pn. Hamisah, sedap sgt dinner dan sudi menjemput kami. Terima kasih Mimi & Azmir untuk chocolates from Disneysea tu.

Salam, semoga sihat selalu di perantauan….gud luck Tue 29-Apr-2008 17:00
Posted by:idzwanjunaidi globalinterway@yahoo.com – [Link]
IP: 60.53.90.91

Kinou wa tanoshikatta……Tq so much for coming over to have dinner with us. Nanti nak turun Osaka, singgah le di Toyota. Wed 30-Apr-2008 01:11
Posted by:mimi@ToyotaCity – [Link]
IP: 210.197.167.109

waa yamate… dulu saya pernah tinggal area tuh time kecik2 dulu.. hihihi Wed 30-Apr-2008 23:55
Posted by:Jannah – [Link]
IP: 121.108.27.104

idzwanjunaidi: terima kasih byk2…doakan kami di sini
mimi: insyaallah kalau ada rezeki sampai la kami ke nagoya
jannah: iye…rupanya ramai jugak malaysian family kat yokohama ye Thu 1-May-2008 01:47
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: