fp: outing to senzoku-ike

Hari ni Alya pulak bagi idea nak main cycle boat (swan boat) @ Senzoku-ike (Lake Senzoku). Sekolah Alya dekat dekat tasik tu, disebabkan papa dan mama sentiasa sibuk, tak dapat la pergi jln2 walaupun dekat. Lepas solat Asar, baru keluar berjalan kaki dari rumah dlm < 20 mins. Ambik swan boat untuk 30 mins (800 yen). Lagipun papa dan mama dapatla practice pakai camera tu…hehehe. Model kami adalah our 3 kids.

Suasana dan rasa yang berbeza. Bilalah agaknya leh sampai Jepun? Sun 27-Apr-2008 15:14
Posted by:syaidul syaidul@yahoo.com.my – [Link]
IP: 60.51.75.250

memang cantik giler gambar pakai kamera baru… ni yg terliur nak satu nih
lupa lak nak tanya, u all kat Setagaya, dekat ke ngan Ultraman Street? Mon 28-Apr-2008 12:30
Posted by:lina lina1975a@gmail.com
IP: 121.120.30.206

syaidul: boleh je…kumpul duit..n beli tiket masa matta fair
lina: belilah…sini murah sgt compare dgn harga di malaysia…sila2…kami duk di oota-ku but dekat je ngan setagaya..(kira sebelah je)… Mon 28-Apr-2008 12:57
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

wah, bestnya… naik swan boat.
nak pegi jugaklah nanti.
Mon 28-Apr-2008 15:36
Posted by:little_princess hasmawati@iiu.edu.my – [Link]
IP: 61.245.103.73

natsukashiiiii…… ni la tempat dating masa tengah tunang Mon 28-Apr-2008 16:46
Posted by:hani hani.ogawa@gmail.com – [Link]
IP: 219.110.68.230

hasma: masa ni la best naik swan boat tu…angin sepoi2 bahasa n tak sejuk or panas sgt…kimochii…
kak hani: senzoku-ike la tpt kami rehat2 hujung minggu…dah masuk haru ni…boleh la pi selalu.. Tue 29-Apr-2008 01:45
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: