fp: new blog

Would like to inform that I have just created new blog, just to express my thought on various issues, news etc.
http://leoxa.com/nashriza/
Feel free to leave your comments.

aiseh, tatau apa jadi. masuk ur new blog hari ni, tapi blank ajer. Sat 3-May-2008 14:28
Posted by:lina lina1975a@gmail.com
IP: 121.120.57.110

lina: as @ my shout box..tak boleh nak tinggalkan komen dan masuk entri…maybe technical problem @ server leoxa?? Sun 4-May-2008 02:43
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

thanks masih sudi melawat akak biarpun akak lambat membuat lawatan balas, sekarang ni sibuk banget sih Fri 30-May-2008 05:50
Posted by:yangmazni
IP: 202.190.152.47

Cepat………..cepat……..singgah kat fp Zai KuLiM….jadi commentor pertama dan Zai akan promote fp anda….Toche..toche….jd commentor kat entry Zai yg gotong-royong tuuu…..pasnie…entry”Gahtering@KFC Taiping ,Perak “plak……Jumpa kawan lama dan ziarah ibu member yg sakit kat Hospital Taiping……

Eeeeeeemmmmmmmmm………….dah ader blog baru lagi ….

Re:kahh..kahh tak kluar peluh jantan pun peluh nyah ader la…. Sat 31-May-2008 07:07
Posted by:Zai KuLiM zbintim@yahoo.com.my – [Link]
IP: 60.52.38.225

yangmazni: takpe…jgn sampai lupa masuk entri..
zai kulim: ooo ada peluh nyah ye..hehe 1st time dengar…untuk org2 duk kat kulim kot..haha Sun 1-Jun-2008 12:23
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

thanks nash for visiting our fp yg tak seberape tu
btw, u all nihon kat ne? we all, way down in Oita. Tue 3-Jun-2008 03:54
Posted by:::E + F + H:: – [Link]
IP: 210.237.140.253

efh: kami di tokyo…kat tokyo kougyo daigaku…lama dah kat sana kot.. Tue 3-Jun-2008 05:54
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: