fp: berjalan2 ke yokohama selepas hujan..(yokohama baseball stadium)

Destinasi terakhir, ke Yokohama Baseball Stadium. Di sini diadakan Spring Fair / Tulip Festival di Yokohama Kouen yg terletak betul2 di keliling stadium. Diadakan juga, jualan pokok2 bunga, pameran bonsai dan pokok bunga, membuat perhiasan menggunakan kayu2 dan bunga2 dll. Masa kami sampai acara mochitsuki dah tamat, so tak dpt la makan mochi yg baru buat. Pada masa yg sama juga, suasana stadium yg meriah dgn perlawanan baseball Yokohama Baystars. Byk juga shoot bunga2 n aktiviti yg ada di sana. Untuk yg pameran dekorasi pokok2 dan bunga2 tu…next entry.

http://www.hama-midorinokyokai.or.jp/event/sf2008_01.html

cantiknya bunga-bunga…bestla dpt pegi tempat cam ni…. Sun 20-Apr-2008 10:21
Posted by:ed – [Link]
IP: 203.206.241.58

kabocya pudding-hihehii..kat todai ada…kat shibuya ada kat first floor sama bangunan ngan eki tu..12 Sun 20-Apr-2008 11:55
Posted by:SAMJAP
IP: 124.214.143.247

Cantiknya tulip2 kat situ.. Sun 20-Apr-2008 12:43
Posted by:Ariesya – [Link]
IP: 211.19.252.106

ed: mmg cantik…bau pun wangi je..
sam: ok noted
ariesya: last year terlepas..so this year alhamdulillah sempat pergi tgk…walaupun angin kuat… Sun 20-Apr-2008 14:55
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: