fp: berjalan2 ke yokohama selepas hujan..(minato mirai)

Dari Yokohama Kouen, berjalan ke Bashamichi eki untuk minum2. Ada Sante Ole restaurant di situ. Kami makan burger udang, croissant tuna dan cheese cake dan minum ice cocoa dan air yoggurt. Anak2 seronok dpt rehat dan makan selepas penat berjalan. Kemudian turun di Minato Mirai eki ke Queen’s Square. Alya mengajak kami ke Disney Shop dan berjalan2 ke Pacifico Yokohama. Angin di luar semakin kuat dan hujan pun mula turun. Mungkin di lain kali berjalan2 melihat permandangan tepi laut dgn rekabentuk bangunan yg cantik2. Minato Mirai adalah bandar pelabuhan yg sgt terancang dgn senibina bangunan yg serba moden.

apa simbol “love/heart” tu? Sun 20-Apr-2008 14:29
Posted by:lina lina1975a@gmail.com
IP: 121.120.76.137

lina: maknanya depa sayang kat yg tgkp gambar tu…muahahaha Sun 20-Apr-2008 14:49
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

salam ….terima kasih drop by fotopages saya. huh rindunyer nak ke jepun. dulu saya dok kat hiroshima…Lama lagi ker kat sana? akak kenal saya? Sun 20-Apr-2008 15:13
Posted by:anon suria_mokhy@yahoo.com – [Link]
IP: 92.232.213.200

salam perkenalan….mmm insyaallah lagi 1 1/2 tahun… Sun 20-Apr-2008 23:57
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Nash, kalau sempat last day kat Tokyo tu, aku nak pi jugak la Minato Mirai ni. Nampak macam best ajer. Apa tempat yg osusume untuk budak2? Mon 21-Apr-2008 04:40
Posted by:mimi@Toyotashi – [Link]
IP: 118.5.189.178

Salam perkenaln.., tx 4 dropping by my fp..sonoknyer dok kt Jepun.dah keje ke still blajar? Take care. Mon 21-Apr-2008 06:25
Posted by:ezy
IP: 203.106.67.109

hi..Cameron meme menarik rupanyer..hehe..byk lg gambar, tp i x smpat nk upload.. Mon 21-Apr-2008 06:32
Posted by:ezy – [Link]
IP: 203.106.67.109

mak aih sensei…byknyee entry tuk 19hb je..hihi..waaaaaaa sy mahu tgk bunge2 ituuuu~ harus pergi ykhm lagi skali nih…

*nyesal tanak g ikut faiz semlm +_+ n sensei, caner nk rajin upload gamba ea?? Mon 21-Apr-2008 10:39
Posted by:naNa ezReenA – [Link]
IP: 150.7.25.236

nama pun sensei. kuasa uload gambar musti lebih dari orang biasa Mon 21-Apr-2008 14:14
Posted by:lina lina1975a@gmail.com
IP: 121.120.88.145

mimi: ada byk ….sea paradise…kids boleh pegang dolphin, penguin etc…kat fureai hiroba…outlet baru bukak..kat tepi laut (lupa nama)…
ezy: belajar lagi…tula…cameron highland lepas ni la kot
nana: mmm seronok dpt practice guna camera ni…tak sedar tak shoot > 450 pics hehehe..
lina: biasa je…kalau dah excited tu…cepat je la… Tue 22-Apr-2008 01:11
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Salam. Benarkah anak-anak yang dilahirkan di Jepun kena taruk nama jepun dalam pengenalan mereka? Tue 22-Apr-2008 11:50
Posted by:syaidul syaidul@yahoo.com.my – [Link]
IP: 60.52.57.1

syaidul: tak pernah lak dengar undang2 tu…sbb kalau lahir sini pun bukan boleh jadik warganegara jepun…bukan mcm uk or us…anak yg mix jepun..mungkin kot..??? Tue 22-Apr-2008 12:53
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

besnye tangkap2 gamba kat overseas.nice Tue 22-Apr-2008 13:41
Posted by:faha – [Link]
IP: 60.50.186.141

Salam. Sajer cari2 blog yang menarik. terjumpa yours. terus spent one whole day to read n looked at all the photos. Menarik sangat. Impressed n kagum wiz yr family n the kids esp…Semoga berjaya n gembira selalu.
p/s: I also have an alya..just like yours. but she’s 5. so happy to see yr alya frm 2005 till now. nampak jauh lebih matang n mesti berabuk cakap jepun kan? hmmm..teringat kenangan di tokyo n fukuoka back in 1988 and 1992… Wed 23-Apr-2008 08:20
Posted by:Firda deena_aliyah@yahoo.com
IP: 172.16.52.218

wah, bestnya jalan. nak jalan jugak……. tapi takder kawan. hm, nielah dilema orang yang solo ni hehehheheheh Wed 23-Apr-2008 13:23
Posted by:little_princess hasmawati@iiu.edu.my – [Link]
IP: 61.245.102.206

faha: alhamdulillah dpt peluang merasa duduk di tempat org
firda: terima kasih byk2…doakan kami berdua habis study tahun depan
hasma: cari kawan cepat2 supaya hilang boring duduk di lab tu…n kena mulakan semban dgn depa sbb mmg depa takkan layan kita kalau tak mulakan (bukan sbb takut or tak boleh cakap eigo…mmg tabiat depa kot) Sat 26-Apr-2008 14:25
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: