fp: sakura again

Lepas balik dari entrance ceremony…terpandang pokok2 sakura di tepi sungai depan rumah tgh kembang lagi..so hantar brg2..panggil Zakwan dan Zarul siap2 pergi tgk sakura. Lagipun nak test camera baru..hehehe…

a’kum … thnks 4 visiting my fp … mmg sdp cup cakes tu org ckp la sy msk je hehe x leh mkn ngah diet huhuhu emmm anyway love dis pic very much … pokok sakura ni mcm romantik r skit … mak sy suka sngt pokok sakura esp bila bunga2 nye gugur mcm tu

http://cupcakes77.fotopages.com
Thu 10-Apr-2008 10:19
Posted by:anim anim_jumaat@hotmail.com – [Link]
IP: 121.120.65.99

anim: sakura…mmg cantik bila semua tgh kembang dan cepat gugur…sbb tu sakura tak jadi bunga kebangsaan jepun.. Thu 10-Apr-2008 13:03
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: