fp: musim bunga8: flowers @ senzoku-ike elementary school

Ni ada snap bunga2 yg ada di dlm kawasan sekolah. Ada project tanam pokok bunga tulip oleh murid2. Ada byk bunga yg tak tahu nama.
Senzoku-ike Elementary School pun ada URL…so boleh tgk mcm mana keadaan…kebersihan…kekemasan sekolah rendah di sini. Mungkin kerana sistem di sini, setiap murid perlu tukar ke kasut khas untuk ke dlm bangunan sekolah dan kasut biasa untuk ke padang.

banyak belajar nama bunga dari sensei nash (entry lepas2 )…..domo arigato ! Wed 9-Apr-2008 23:33
Posted by:SAMJAP
IP: 124.214.143.247

sam: mmm….tula pikir2 dah sekkaku duk sini…kena tahula sikit2 pasal nama bunga…tgh2 haru ni Wed 9-Apr-2008 23:58
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Nash, cantiknya gambar…giler naik…..ni pakai camera DSLR yg baru beli tu ke? Ni yang nak beli gak ni…. Thu 10-Apr-2008 14:58
Posted by:mimisadina – [Link]
IP: 118.5.189.178

mimi: tula..bila pakai dslr ni…org tak pandai tgkp gambar pun…sng nak fokus…then kalau tahu few waza…lagi cantik..now tgh baca buku n tanya member…carik je buku kat book off…byk ada.. Thu 10-Apr-2008 23:44
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: