fp: hanami bersama malaysian students @ tokyo tech

Tahun ni acara tahunan….hanami aka majlis suaikenal bersama pelajar baru diadakan bermula pukul 11:00. Tahun ni ada 4 org dari AAJ, IBT, kosen dan terus master. Cuaca agak baik dgn angin pun dah berkurang berbanding smlm. Sakura pun tgh penuh. Org tak berapa ramai sbb weekday. Biasanya acara dibuat pada weekend tetapi disebabkan ramai yg tak ada masa, terpaksa dibuat pada weekday. So kurangla meriahnya. Selepas suaikenal, acara bergambar beramai2 pun ada. Kehidupan di universiti, biasala dgn ada yg masuk dan ada yg keluar. 26 Mac lepas genapla 2 tahun kami merantau untuk menimba ilmu di bumi sakura ini. Perjuangan kami masih belum tamat.

rendahnya pokok tu… awat yg cek jumpa sumer tinggi2. takleh nak pose romentik pegang bunga sakura Fri 4-Apr-2008 05:22
Posted by:lina lina1975a@gmail.com
IP: 221.133.38.6

lina: takpe next time mai sekolah kami…siap ada wood deck dgn bench kat bwh pokok sakura tu. kalau weekend penuh dgn org2 berpicnic… Fri 4-Apr-2008 07:48
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.43

aaa… lepas ni tengok momiji pulak aih… (cekononnya lar… baru balik seminggu dah berangan nak pegi lagi nih. ) Fri 4-Apr-2008 13:59
Posted by:lina
IP: 121.120.74.80

lina: kalau nak pergi tgk autumn (koyou)…area kantou ni..better pergi nikko or nasu or hakone….n kalau kansai kyoto etc…kalau sekolah kami ada ginko je la…kuning….merah kurang…hehehe Fri 4-Apr-2008 14:25
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 125.54.68.201

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: