fp: hanami class alya @ tokyo tech

Hari ni giliran hanami dgn kwn2 Alya di Tokyo Tech. Cuma papa je yg tak join, sbb maklumla selalunya bapa2 ni tak join. Bermula pukul 11:00 pagi. Zakwan terpaksa pakai mask sbb kafun (pollen) yg boleh menyebabkan lelah bertambah teruk (atas nasihat doktor) Hari ni angin kuat sgt sampai tak boleh nak lunch dgn benti di bwh pokok sakura. So lunch di gakusyokudo (univ. cafe) je. Anak2 puas main lari2 dan siap pergi rumah Aya-chan lepas tu. Balik ke rumah dlm pkl 7:00 mlm. Zarul tak dpt nak pergi sbb takde org jaga dia. Apalagi, mengamuk la nak ikut…hehehe. Sampai je rumah, Zakwan pulak mengantuk, letih …nak tidur…sampaikan dinner pun tak mana.

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: