fp: farewell party yamashita-ken

Sempena dgn graduation day hari ini, farewell party diadakan di Shibuya bermula pkl 6:30 mlm. Tahun ni ramai juga yg graduate: 2 org bachelor, 3 org master dan seorang phd. So tahun depan berkurang la ahli2 lab ini. Jamuan diadakan di restaurant Hokkaido dan semestinya seafoods la yg byk. Puas jugak makan sashimi yg masih segar (dihantar khas dari hokkaido), hokke (sejenis ikan) bakar etc. Restoran ni pun agak selesa dgn japanese style. Selepas tu ada 2 jikai (2nd round party), but tak boleh nak join. So papa pun tinggal lagi setahun nak habiskan research dan study. Makin bertambah sibuk la di lab. Doakan kami berdua tamatkan phd ni.

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: