fp: lunch with thai menus

Mama invites her friends, Thai and Mongolian, for lunch. Mmg dah lama nak mintak kwnnya ajar masak white Tom yam, green curry, etc. So menu untuk lunch: White Chicken Tomyam, Beef Green Curry, Seafood Dry Curry, Thai Style Fried Chicken etc. Mula2 nak mintak masakkan ayam goreng dgn daun pandan but Baticrom tak hantar daun pandan or mama yg lupa order daun pandan ??? Terasa mcm makan @ Bangkok Kitchen…hehehe. So lepas ni masak Tomyam tak perlulah pakai paste Tomyam. Maybe next time, different menus mcm Ayam Pandan, Thai Desserts etc.

saya pun still guna tomyam paste lagi….nak belajar lagi,tepon aa…saya nak join ! (hehe..muka tak malu !) Wed 13-Feb-2008 07:00
Posted by:sameeha sam_grunge@hotmail.com
IP: 124.214.143.247

insyaallah …lepas ni nak belajar masak mongolian lak…hahaha…or chinese…bukan saya yg belajar pun…zah aje n saya tgk2 je
Wed 13-Feb-2008 07:31
Posted by:nash nzainal@hotmail.com
IP: 131.112.80.60

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: