fp: belated birthday party for zakwan n zarul

Tahun ni terpaksa sambut birthday party dua2 boys (Zakwan n Zarul) lambat sbb dah dua2 mama n papa makin sibuk dgn research dan classes. Sebenarnya birthday Zakwan on 20 Nov and Zarul on 7 Nov. On that day cuma beli kek and celebrate kami2 je. Lagipun rumah ni dah lama tak buat jamuan since last masa bulan puasa lepas. Dan sbb nak jemput kwn2 yg berkeluarga pulak. Menu hari ni: nasi minyak, ayam masak qurma, acar mentah, salad n mash potato, kek gulung, birthday kek (dihias oleh mama n alya) dan lain2. Semua tu dimasak oleh tukang masak professional yg dijemput khas…..dari sabah. Terima kasih byk2 Faizly. But ramai yg tak boleh dtg sbb ada hal last minute. Tetamu yg dtg: Abg Zakri sekeluarga, Walid sekeluarga, Herman sekeluarga, Che, Mizan (tq for coming walaupun anak tgh demam), and kohai2 di Tokyo Tech. Terima kasih kerana memeriahkan jamuan kami. Maaf kalau ada yg terkurang. Kepada yg tak dpt dtg sbb demam dan urusan lain, rumah kami sentiasa terbuka. So dtg la bila2 pun ok.

Happy belated birthday boys !! Sorry auntie cant be there to celebrate with u guys !! anyway,mama’s cake look yummylicious !! Fri 14-Dec-2007 14:21
Posted by:sam sam_grunge@hotmail.com
IP: 60.48.172.158

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: