fp: mou otonakana??

Pagi2 masa tgh breakfast, sebatang gigi depan Alya hampir 90% nak tercabut. So apa lagi, mama pun cabut gigi tu sbb tak Alya tak berani nak makan apa2. Sng sgt and darah pun tak byk yg keluar. Anak papa ni dah besar rupanya dan gigi kekal (otona no ha) pun dah ada kat belakangnya. Masa nampak gigi tumbuh kat belakang, hari tu jugak pi jumpa dentist dan dr bagitau nothing to worry sbb kalau gigi bawah takpe…jgn gigi atas. Alya ….ii otono ni narimasuyouni.

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: