fp: bwk anak2 pi skip kids and lunch

Mula2 tak rancang pun nak pi Skip kids (kira mcm tpt untuk anak2 main dan dlm nyer ada restaurant, reading areas, playing area and tpt lepak for parents to read magazines etc.)…Alya cakap dah lama tak pi sana n dah sbb dah sampai betul2 depan Skip kids, apalagi masuk je la. For 1st 1 hour (250 yen for 1 kid) and 100 yen for next 30 mins. Maybe kids masih teringat main2 kat omocha oukoku. Lepas tu lunch kat kedai dekat situ. Makan pilaf (mcm nasi goreng dgn butter) n washoku. At least dpt gak sembang2 ngan anak2. sbb dah dua2 papa n mama sibuk je ngan research esp. last week sbb buat preparation for doctoral interim presentation. Yappari kodomo tono hanashiai ga ichibang daiji.

http://www.skipkids.net/

ishh…menarik skip kids ni nak dibuat di Malaysia. Sekarang ni memang ramai young parents yang nak carik tempat restaurant+playground untuk buat birthday party for their kids. what do you think, sensei? nak join buat satu kat bangi? hehe Tue 11-Dec-2007 08:48
Posted by:naza
IP: 60.53.49.58

mmg nak buat but physically kat sini..susah sikit…insyaallah boleh je…give me your e-mail….or just e-mail me…asap… Tue 11-Dec-2007 15:20
Posted by:nash nzainal@hotmail.com
IP: 125.54.68.201

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: