fp: open house rumah ustaz amin n azra @ masjid asakusa

Dapat jemputan ke open house rumah Ustaz Amin & Azra masa dtg ke gerai kami during Tokyo Tech Festival a.k.a Koudaisai. Kami keluar rumah awal sbb lepas tu nak singgah Ueno nak carik ikan, udang etc. So kami bertolah dari rumah dlm pkl 1130 ke Gotanda dan transfer ke Asakusa Line ke Asakusa Eki. Sampai je eki terus telefon Faizly confirmkan kat mana nak naik bas etc. Naik je bas terus jumpa many Malaysian..hehe..dengar je suara dah confirm (yg dtg dari Green heights). Mmg byk makanan yg disediakan seperti nasi tomato, dalca, ayam masak merah, mee bandung, nasi himpit, masak lodeh, pulut dan kuih muih serta jus avocado (import khas dari Turki hehehe). Terima kasih kepada tuan rumah n Faizly. Dapat jumpa member2 mcm Kak Pah serta anak, Kat Ita (first time jumpa lepas dengar citer je dari Mama), Abg Zakri n Kak Aini, Mizan (UUM) serta anak2 didikan masa kat YPM (ex-students la)…Dlm pkl 3 kami terus ke Ueno (terima kasih pada Abg Zakri n Kak Aini). Beli udang, ikan aji, sakura ebi (lagi murah dari kat Izu walaupun Izu tu tpt naik dari laut), melon, etc. Sambil2 tu makan crepe dan ameyoko yaki (mmg kena makan kalau ke Ameyoko).

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: