fp: berbuka puasa di rumah en. zakri n kak aini

Untuk puasa tahun ni…kami terima jemputan dari En. Zakri n Kak Aini..yg baru kenal masa pergi rumah Kak Hani for luncheon….so merasa la pergi penthouse staff apartment…hehehe….sblm nak sampai ke apartment tu…puas jugak mencari sbb last pergi ke sana masa undergraduate dulu (kira2 > almost 10 tahun lepas)….n sampai je betul2 masa berbuka…gomene tuan rumah…sbb tak dpt tolong2 apa yg patut…ingat kan dekat…but yappari bwk anak2 ni kena naik bas or teksi la…byk makanan dihidangkan dari malay, western dll….mmg kenyang ..n lepas tu sempat bertarawikh di surau sementara….dan membayar zakat fitrah untuk kami ber5 campur 1….alhamdulillah dpt bayar awal…sbb kalau tak mesti mencari tpt nak bayar etc…lepas tarawikh ada moreh pulak..n sekali lagi terima kasih kepada en. zakri n kak aini…
Terima kasih daun keladi…

p/s gambar dicilok dari umi, tq

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: