fp: grapes picking @ yamanashi

Pergi “grapes picking” di Mizaka (Yamanashi), then pergi lunch makanan “Robata ryouri”, then pergi Hanano Miyako tgk bunga Matahari yg tengah berkembang dan lain2. Kali ni kami sewa kereta Mazda Demio dan keluar rumah pkl 8 pagi. Dapat sewa kereta murah melalui Daigaku Seikyo (University COOP) dlm 5000 yen untuk sehari…but sbb ada promosi…boleh > 24 jam. Kira muatlah untuk kami sekeluarga. Kali ni pergi budou gari bersama Wong & family, Hanafi dan kohai 1 nensei. Makan grapes sebyk boleh selama 90 mins untuk 900 yen. Lepas tu pergi lunch di Kawaguchi-ko (Lake Kawaguchi), makan style bakar je (Robata ryouri). Then pergi Hana no Miyako tgk bunga2 mcm Sun flower etc. Balik singgah Outlet shop di Gotenba. Beli Lego for kids dan perfume Body Shop. Sampai rumah dlm pkl 11 mlm dan singgah ke Denny’s for late dinner.

Arghhhhhh….ruginya saya tak pi……….g Outlet Shop plak tuh..aiseh…kalau tak sempat lah beli barangan untuk dipinang…ahaks…. Tue 9-Oct-2007 19:03
Posted by:sam sam_grunge@hotmail.com
IP: 219.101.94.80

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: