fp: zakwan’s kindergarten entrance ceremony

This year Zakwan join his sister Alya for kindergarten. He will be in Momo Gumi (Peach Group) and Alya at Kiku Gumi (Chrysanthemum Group). Hopefully he could learn as much as possible and get to know many friends. Zakwan could understand what sensei said and answered what has been asked. Maybe he learned from Alya. Zakwan kun gambattekudasai.

muka zakwan cam nash sensei laa,,hihi
msk sekolah dh diaa,dh besar upenye diA,cute jek pki full uniform tuh Mon 23-Apr-2007 16:08
Posted by:~bella – [Link]
IP: 122.16.122.43

salam perkenalan dari beppu kyushu …. wishing both of you all the very best in your phd undertaking …. jalan2 tu sampingan aja (tapi kalau ada peluang baik jalan2 sebab bagi akak rasanya memang tak datang balik dah kat sini hehhe) , yang penting tujuan kita datang sini untuk belajar kan Mon 23-Apr-2007 20:52
Posted by:yangmazni – [Link]
IP: 211.19.231.135

bella…kat mana kuah kalau tak tumpah ke nasi ….hehehe…
yangmazni….ramai jugak malaysian family kat nihon sekarang ni yek…banding ngan masa kami undergraduate dulu…so kalau dtg tokyo contact la..doakan kami selalu .. Tue 24-Apr-2007 00:50
Posted by:nash nzainal@hotmail.com – [Link]
IP: 131.112.80.5

InsyaALLAH kami ingat lagi…Husband saya pun kim salam balik…sampaikan salam saya kt kak Zah ye Wed 25-Apr-2007 11:00
Posted by:aisha – [Link]
IP: 124.86.105.30

salam lagi sekali sorry tak sempat balas messsage, agak sibuk sket, emmm kami baru aja balik dari tokyo ni (gi masa haru yasumi ari tuh), rasanya tak pergi lagi lah kut Thu 26-Apr-2007 08:16
Posted by:yangmazni – [Link]
IP: 211.19.231.135

hi nash, salam kunjung balas dari saya, dah besar anak2 ye, kirim salam kat wife..kohai kite ke? Fri 27-Apr-2007 08:46
Posted by:rubie
IP: 133.68.126.133

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: