fp: disneysea

Kami pergi ke Disneysea, and then dapat tiket murah sbb ada promotion campus tiket (4500 yen for all students from junior high school sampai university). Dapat main almost semua attractions sbb tak ramai org yang dtg (weekday kot). Tapi for kids tak lah seronok sangat sbb tak byk attractions for them mcm kat Disneyland. Macam biasa masuk sblm bukak n keluar masa nak tutup park tu. Zarul terpaksa tinggal kat rumah sbb demam. Takpe lain kali pergi lagi.

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: