fp: ski trip to madarao, nagano

Setelah penat lelah mencari package ski yang paling murah, byk aktiviti dan boleh makan zuwaigani (one kind of crab). Kali ni aku organize for all Tokodaians dan beberapa org yg tinggal sekitar sini. Bertolak pkl 9:30 mlm naik bas sewa khas dan sampai Madarao pkl 5:00 pagi. Salji dah start turun masa tu dan selepas semua dpt baju & alat ski atau snowboard, kami memulakan aktiviti masing2. Anak2 main sori(kid’s snow board) je sbb kids park belum start, nasib baik kami bawak sori sendiri.Then mlm makan ketam sebanyak mana terdaya nak makan. Kira puas gak la but sbb ketam tu lain sgt dgn apa yg ada kat M’sia, so ada yg tak biasa makan. Aktiviti malam, masuk hot spring dengan berlatarbelakangkan salji yg tgh turun dgn lebatnya. Esoknya sambung main lagi tetapi salji turun lagi lebat sampaikan keluar amaran salji lebat di tv. Pkl 3:00 ptg kami bertolak balik ke Tokodai. Mlm tu tgk tv ada byk kes org stranded kat tpt ski sbb lift tak boleh digunakan (salji lebat dan angin kuat). Alhamdulillah semua selamat.

syoknyer dpt main salji …

“Capturing the moments and blooming of colours”
:: http://www.hasnizamphotography.com ::
Sat 3-Feb-2007 07:53
Posted by:~j.e.j.a.k.a~FM4555~ – [Link]
IP: 219.95.236.192

sekali sekala ok la…but for kids seronok la dpt main snow Sun 4-Feb-2007 13:56
Posted by:nash
IP: 211.9.163.153

sensei!!!
pembetulan,normaiza ngan hidayat JAD5 laa…ade kesilapan kt list sensei ittew…ahaks Tue 17-Apr-2007 15:27
Posted by:~bella – [Link]
IP: 122.16.123.75

tq…sorryla..students dah ramai ni..n tu yg org kata phd tu permenant head damage.. Sun 22-Apr-2007 14:02
Posted by:nash
IP: 125.54.68.201

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: